Gati për të biseduar me një inxhinier sistemi?

Ju lutemi shkruani të dhënat tuaja dhe ne do t'ju kontaktojmë për të vendosur një telefonatë. Faleminderit!

Ruajtja rezervë me nivele

Rezervimet më të shpejta. Rikuperimet më të shpejta.
Rimëkëmbja Gjithëpërfshirëse e Sigurisë dhe Ransomware.
I pashembullt, me kosto efektive, me shkallë të ulët.

Ruajtja rezervë me nivele

Rezervimet më të shpejta. Rikuperimet më të shpejta.
Rimëkëmbja Gjithëpërfshirëse e Sigurisë dhe Ransomware.
I pashembullt, me kosto efektive, me shkallë të ulët.

Mbi 4,000 klientë në mbarë botën
+81 Rezultati NPS / 150+ Rishikime Gartner Peer Insights

300+ histori suksesi të klientit »

Pse ExaGrid? Thjesht funksionon.

Me hapësirën ruajtëse rezervë me nivele të ExaGrid, çdo pajisje në sistem sjell me vete jo vetëm diskun, por edhe memorien, gjerësinë e brezit dhe fuqinë përpunuese – të gjithë elementët e nevojshëm për të ruajtur performancën e lartë rezervë.

Performance

Rezervime/Rivendos

Rezervime 3 herë më të shpejta
Rivendos 20 herë më shpejt

Kurseni kohë të vlefshme »

Siguri

Rikuperimi i Ransomware

Vetëm niveli që nuk përballet me rrjetin
Hendeku i ajrit me nivele
Politika e fshirjes së vonuar dhe pandryshueshmëria

Paqe e mendjes "

Fixed

Dritarja rezervë

Dritarja rezervë që fiksohet në gjatësi ndërsa të dhënat rriten.

I shkallëzuar dhe efikas »

5-vjeçar

Mbrojtja e çmimeve

Kostoja më e ulët paraprake dhe me kalimin e kohës.

Mbështetje e pakrahasueshme »

Ruajtja rezervë me nivele ExaGrid: E ardhmja

Mësoni pse ExaGrid është lider në ruajtjen e rezervave. ExaGrid ofron ruajtje të niveleve të rezervës me një zonë unike të uljes së cache-it të diskut, një depo të ruajtjes afatgjatë dhe arkitekturë të shkallëzuar.

Shiko tani

Mbyllja e Kohës së Mbajtjes për Rimëkëmbjen e Ransomware

ExaGrid ka të vetmen zgjidhje të ruajtjes së niveleve të ruajtjes së niveleve që nuk ballafaqohet me rrjetin me fshirje të vonuara dhe objekte të pandryshueshme dedulikimi. Kjo qasje unike siguron kur ndodh një sulm ransomware, të dhënat mund të rikuperohen lehtësisht ose VM-të mund të nisen nga sistemi i ruajtjes së rezervave të nivelit ExaGrid. Jo vetëm që mund të rikthehet ruajtja kryesore, por të gjitha kopjet rezervë të ruajtura mbeten të paprekura.

Shikoni videon

Rimëkëmbja 20x më e shpejtë

Me kopjen më të fundit të të gjitha kopjeve rezervë të ruajtura në Zonën e Landing të Cache-it të diskut ExaGrid, çizmet dhe rikthimet e VM janë 20 herë më shpejt se zgjidhjet e tjera.

Mëso më shumë

Rriteni në 6 PB pa "Përmirësime të Forklift" ose Degradim të Performancës

Arkitektura e shkallëzuar e ExaGrid e mban dritaren e rezervimit të shkurtër ndërsa të dhënat rriten, pasi rritja përshtatet thjesht duke shtuar pajisje shtesë në sistem. Ju merrni kohën më të shkurtër të mundshme të rezervimit me aftësinë për t'i mbajtur me lehtësi ato kohë të shkurtra ndërsa të dhënat tuaja rriten me kalimin e kohës.

Mëso më shumë

Mbështetje e pashembullt

Klientët tanë na duan, dhe ju gjithashtu do të na duan. Secili klient ka një inxhinier të dedikuar për Mbështetjen e Klientit të Nivelit 2. Të gjitha përmirësimet dhe lëshimet përfshihen në mirëmbajtje dhe të gjitha sistemet janë të pajisura me monitorim proaktiv të gjendjes shëndetësore.

Mëso më shumë

"Me mbështetjen e ExaGrid, gjithçka është e lehtë dhe e drejtpërdrejtë. Ata mbajnë pak përgjegjësi së bashku me mua. Unë gjithmonë kam dikë që të kontaktoj që ka njohuri për produktin si dhe mjedisin tonë, duke e bërë punën time shumë më të lehtë."

Henry Li, Analist i Mbështetjes së Serverit

Lexoni Histori Suksesi

"Më pëlqen fakti që ne kemi një inxhinier të përkushtuar mbështetës. Është shumë e përshtatshme të jemi në gjendje të kontaktojmë të njëjtin person çdo herë që kemi një pyetje në lidhje me sistemin ose në lidhje me proceset tona rezervë. Ne nuk kemi nevojë t'i shpjegojmë gjërat gjatë dhe tek njerëzit e rinj sa herë që telefonojmë mbështetje ExaGrid."

Aziz Jiwani, Inxhinier Sistemesh

Lexoni Histori Suksesi