Siap Ngomong karo Insinyur Sistem?

Mangga ketik informasi sampeyan lan kita bakal ngubungi sampeyan kanggo nyetel telpon. Matur nuwun!

Panyimpenan Serep Tiered

Serep paling cepet. Pamulihan paling cepet.
Pamulihan Ransomware Paling Apik ing Industri.
Unparalleled, Biaya-efektif Scale-out.

Panyimpenan Serep Tiered

Serep paling cepet. Pamulihan paling cepet.
Pamulihan Ransomware Paling Apik ing Industri.
Unparalleled, Biaya-efektif Scale-out.

3,600+ Pelanggan ing saindenging jagad
+81 Skor NPS / 100+ Ulasan Gartner Peer Insight

300+ Kisah Sukses Pelanggan »

Kenapa ExaGrid? Iku Mung Bisa.

Kanthi Panyimpenan Serep Bertingkat ExaGrid, saben piranti ing sistem kasebut ora mung nggawa disk, nanging uga memori, bandwidth, lan daya pangolahan - kabeh unsur sing dibutuhake kanggo njaga kinerja serep sing dhuwur.

3x

Gawe serep sing luwih cepet

Gawe serep kanthi cepet kaya disk, 3X luwih cepet tinimbang piranti dedupe.

Ngirit Wektu Berharga »

20x

Luwih cepet mulihake

Mulihake kanthi cepet kaya disk, 20X luwih cepet tinimbang piranti dedupe.

Luwih apik & luwih cepet »

Telpon

Jendhela serep

Jendhela serep sing dawa tetep, nalika data mundhak.

Scalable & Efisien »

5 taun

Proteksi rega

Biaya paling murah ing ngarep lan liwat wektu.

Dhukungan sing ora cocog »

Panyimpenan Serep Bertingkat ExaGrid: Masa Depan

Sinau kenapa ExaGrid dadi pimpinan ing panyimpenan serep. ExaGrid nyedhiyakake panyimpenan serep bertingkat kanthi Zona Landing disk-cache sing unik, repositori retensi jangka panjang, lan arsitektur skala-out.

Watch Saiki

Apa Anyar:

Kunci Wektu Retensi kanggo Pamulihan Ransomware

ExaGrid mung duwe solusi panyimpenan serep bertingkat sing ora madhep jaringan kanthi penghapusan sing ditundha lan obyek deduplikasi sing ora bisa diganti. Pendekatan unik iki mesthekake yen ana serangan ransomware, data bisa dipulihake kanthi gampang utawa VM diwiwiti saka sistem Panyimpenan Serep ExaGrid Tiered. Ora mung panyimpenan utama bisa dipulihake, nanging kabeh serep sing disimpen tetep utuh.

Watch Video

Recovery 20x luwih cepet

Kanthi salinan paling anyar kabeh serep sing disimpen ing ExaGrid disk-cache Landing Zone unik, VM boots lan mulihake 20 kaping luwih cepet saka solusi liyane.

Mangerteni liyane

Skala nganti 2.7PB tanpa "Upgrade Forklift" utawa Degradasi Kinerja

Arsitektur skala-metu ExaGrid nggawe jendhela serep cendhak nalika data tuwuh, amarga wutah ditampung kanthi mung nambahake piranti tambahan menyang sistem. Sampeyan entuk wektu serep sing paling cendhak kanthi kemampuan kanggo njaga wektu kasebut kanthi gampang amarga data saya mundhak.

Mangerteni liyane

Dhukungan sing ora ditemokake

Pelanggan tresna kita, lan sampeyan uga bakal seneng. Saben pelanggan duwe Level 2 Customer Support Engineer khusus. Kabeh upgrade lan rilis kalebu ing pangopènan, lan kabeh sistem dilengkapi ngawasi status kesehatan proaktif.

Mangerteni liyane

"Kanthi dhukungan ExaGrid, kabeh gampang lan langsung. Dheweke duwe tanggung jawab sing sithik karo aku. Aku mesthi duwe wong sing bisa nyedhaki sing duwe kawruh babagan produk uga lingkungan kita, nggawe tugasku luwih gampang."

Henry Li, Analis Dhukungan Server

Maca Kisah Sukses

"Aku seneng kasunyatan manawa kita duwe insinyur dhukungan sing darmabakti. Iku trep banget kanggo bisa ngubungi wong sing padha saben-saben kita duwe pitakonan babagan sistem utawa babagan proses serep kita. Kita ora kudu njlentrehake perkara kasebut. lan menyang wong anyar saben-saben kita nelpon dhukungan ExaGrid."

Aziz Jiwani, System Engineer

Maca Kisah Sukses