Подготвени сте да разговарате со системски инженер?

Ве молиме внесете ги вашите податоци и ние ќе ве контактираме за да воспоставиме повик. Ви благодарам!

Складирање со нивоа на резервни копии

Најбрзите резервни копии. Најбрзите обновувања.
Најдоброто обновување на Ransomware во индустријата.
Неспоредливо, економично намалување.

Складирање со нивоа на резервни копии

Најбрзите резервни копии. Најбрзите обновувања.
Најдоброто обновување на Ransomware во индустријата.
Неспоредливо, економично намалување.

3,600+ клиенти низ целиот свет
+81 NPS резултат / 100+ Gartner Peer Insight Осврти

300+ приказни за успех на клиентите »

Зошто ExaGrid? Тоа само работи.

Со нивоата за складирање резервни копии на ExaGrid, секој уред во системот со себе носи не само диск, туку и меморија, пропусен опсег и процесорска моќ - сите елементи потребни за одржување на високи перформанси за резервна копија.

3x

Побрзи резервни копии

Прави резервни копии брзо како дискот, 3X побрзо од уредите за дедупирање.

Заштедете драгоцено време »

20x

Побрзо обновување

Се враќа брзо како дискот, 20X побрзо од уредите за дедуп.

Подобро и побрзо »

Фиксна

Резервен прозорец

Резервен прозорец со фиксна должина, како што растат податоците.

Скалабилно и ефикасно »

5-година

Заштита на цените

Најниска цена однапред и со текот на времето.

Неспоредлива поддршка »

ExaGrid Tiered Backup Storage: The Future

Дознајте зошто ExaGrid е лидер во складирањето резервни копии. ExaGrid обезбедува складирање на резервни копии со нивоа со уникатна зона за слетување на кешот на дискот, складиште за долгорочно задржување и архитектура со намалена големина.

види сега

Што има ново:

Заклучување на времето за задржување за обнова на Ransomware

ExaGrid го има единственото решение за складирање на резервни копии кои не се свртени кон мрежата со одложени бришења и непроменливи објекти за дедупликација. Овој уникатен пристап обезбедува кога ќе се случи напад на откупнина, податоците може лесно да се обноват или VM да се подигнат од системот ExaGrid Tiered Backup Storage. Не само што може да се врати примарното складирање, туку и сите задржани резервни копии остануваат недопрени.

Погледнете го видеото

Закрепнување 20x побрзо

Со најновата копија од сите резервни копии зачувани во уникатната зона за слетување на кешот на дискот ExaGrid, подигањата и обновувањата на VM се 20 пати побрзи од другите решенија.

Дознај повеќе

Сменете до 2.7 PB без „надградби на вилушкар“ или влошување на перформансите

Растечката архитектура на ExaGrid го одржува резервниот прозорец краток како што растат податоците, бидејќи растот се приспособува со едноставно додавање дополнителни уреди во системот. Го добивате најкраткото можно време за резервна копија со можност лесно да ги одржувате тие времиња кратко како што вашите податоци растат со текот на времето.

Дознај повеќе

Неспоредлива поддршка

Нашите клиенти нè сакаат, а вие исто така. Секој клиент има посветен инженер за поддршка на корисници на ниво 2. Сите надградби и изданија се вклучени во одржувањето, а сите системи се опремени со проактивно следење на здравствената состојба.

Дознај повеќе

„Со поддршката на ExaGrid, сè е лесно и едноставно. Тие носат малку одговорност заедно со мене. Секогаш имам некој да допрам до кој има познавање за производот, како и за нашата околина, што ми ја олеснува работата многу“.

Хенри Ли, аналитичар за поддршка на серверот

Прочитајте успешна приказна

„Ми се допаѓа фактот што имаме посветен инженер за поддршка. Многу е погодно да можеме да контактираме со истата личност секој пат кога имаме прашања за системот или за нашите резервни процеси. Не мораме да ги објаснуваме работите. и преку нови луѓе секогаш кога ќе се јавиме за поддршка на ExaGrid“.

Азиз Џивани, системски инженер

Прочитајте успешна приказна